• Carimpex Gumi Webáruház

Gumicsere után nem akar a lecserélt abroncsokkal vesződni? Nem tudja hova rakni őket, nincs hozzájuk elég hely? Vagy csak egyszerűen nem akarja őket kerülgetni a garázsban? Szakszerűen akarja tárolni őket?

 

Autó- és gumiszervizünkben vállaljuk gumiabroncsok, komplett kerekek szakszerű szezonális tárolását. Felnire szerelve vagy anélkül. 12-től 23"-ig bármely méretű gumiabroncsot, felnit, szerelt kereket tárolunk napfénytől védett, száraz, őrzött gumihotelünkben.

Gondoljon a saját kényelmére! Ne legyen a szezonális gumicsere egy fölösleges nyűg. Nálunk kényelmesen megoldhatja a tárolást és a cserét is. Amennyiben nálunk van már gumiabroncsa, elég csak beugrania szervizünkbe, nem kell fölöslegesen a szállítással is foglalkoznia. Előre egyeztetett időpont esetén még várnia sem kell.

 


Gumihotel áraink:
  • Gumiabroncs               : 1.500.- forint / db / szezon 
  • Abroncs felnivel          : 1.750.- forint / kerék / szezon

A feltüntetett árak bruttó árak. 1 szezon maximum 10 hónapig tart, addig tárolunk legtovább egy darab gumit, kereket.Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább