• Carimpex Gumi Webáruház

TOYO TIRES

A TOYO a világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalata, a japán cég 1945 óta gyárt és fejleszt a biztonság és a fejlesztés érdekében. Világszerte értékesíti terméket, ami a cég méretéből is látszik, ugyanik jelnleg több, mint tízezer alkalmazott dolgozik náluk. A prémium gumigyártók közé sorolják a Toyo miőségét, viszont az árképzése nagyon kedvező. Ezért is kedvelt világszerte, mert jó minőséget kinálnak elérhető áron.

Az évről-évre megjelenő nevesebb gumiteszteken mindig megjelennek, és sosem vallanak kudarcot, mindig jó eredményt kapnak a téli-és nyárigumijaik is. Minden fajta autótípusra gyártanak abroncsot, legyen az kis városi cirkáló, vagy nagy terepjáró.

Egyre több autógyártó választja a TOYO gumikat első szerelésre. Több távol-keleti autómárka után már az európai gyártók is előszeretettel kínálják TOYO gumiabroncsokkal az új autóikat. A legelismertebb teszteken évről-évre a legjobbak között szerepelnek a TOYO gumiabroncsok, legyen szó nyári-, vagy téli gumiról. A TOYO autógumi kínálata a személyautók teljes palettáját lefedi, a legkisebb gumiabroncsoktól, egészen a 4×4-es autógumikig.

 

Válogasson Toyo márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább