• Carimpex Gumi Webáruház

MOMO

A MOMO-t 1964-ben alapította az olasz autóversenyző, Gianpiero Moretti, szülőhazájában Olaszországban, egy Milanó melletti városban, Monzában. A "MOMO" szó egy szóösszefonódás a "MOretti-MOnza" szavakból. A alapítás évében Moretti saját magának készített egy kormánykereket a versenyautójába, ami a cég első terméke lett. Rendkívül sikeres lett, vastagabb fogást biztosított, mint a többi kormánykerék, ezért a Forma 1-ben a versenytársak mind hasonlót szerettek volna.

Az elkövetkezendő évekre a vállalatnak sikerült a portfolióját bővíteni. A kormánykerekek gyártásán felül, gumiabroncsokkal, tunning felszerelésekkel, könnyűfém felnikkel, sebváltókkal és autóversenyző felszereléseket, sisakokkal.

A Motorsportban különböző kategóriákban van jelen, több verseny istállóval. A múltban 2004 és 2007 között a Champ Car széria hivatalos kormány beszállítója volt, később a GP2 bajnokságaiban is kizárólagos partner volt. A MOMO termékei a sportnak is köszönhetően fejlettek és magas minőséget képviselnek, ezeknek köszönhetően is lett világhírű az olasz márka.

Válogasson Momo gumi márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább