• Carimpex Gumi Webáruház

MICHELIN

A Michelin jelenleg a világ második legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata. A Michelin birtokol több különböző gumigyártót, hozzájuk tartozik a Kleber, a BF Goodrich, a Tigar, a Riken, az Uniroyal és a Kormoran.

Eduard Michelin alapította 1889-ben, a francia Clermont-Ferrandban, ahol ma 3 gyár, a központ Charmes (ejtsd: Karm), Combaud (Konbód) és Cataroux (Kataru) található, illetve a külső raktárak. Egészen 2006-ig a Michelin család leszármazottai vitték a cég vezetését, amikor is Édouard Michelin horgászás közben elhunyt. A 2012-ben megválasztott Jean-Dominique Senard volt az első olyan megválasztott vezető, aki semmilyen rokoni kapcsolatban nem áll a családdal.

A motorsportban is aktív tevékenységet folytatnak, jelenleg 2016 óta a gyorsasági motoros világbajnokság (MotoGP) egyedüli hivatalos beszállítója. A Forma 1-ben 2006 volt az utolsó aktív évük, amikor is világbajnoki címet ünnepelhettek a Renault-val. Itt összesen 14 szezonban voltak érdekeltek, 215 versenyen 102 győzelmet és 6 egyéni világbajnoki címet ünnepelhettek. 

Rendelkeznek étterem és utikalauzzal, amely a híres Michelin csillagokkal jutalmazza az arra méltó vendéglátóhelyeket.

Válogasson Michelin márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább