• Carimpex Gumi Webáruház

MAXXIS

A Maxxis világszerte emberek ezrei által ismert és megbízhatónak tartott márka. Elérhető áron, magas minőségen kínálnak gumiabroncsokat személygépjárművekre, kisteherautókra, kerékpárokra, motorkerékpárokra, utánfutókra és gokartokra. Termékpalettájukat folyamatosan bővitik.

A Maxxis-t 1967-ben alapították Tajvan-on, eleinte csupán kerékpár gumi gyártásával foglalkoztak. Az alapítás óta eltelt közel 50 éve alatt világmárkává nőtt a vállalat, folyamatosan új piacokat hódítanak meg. Jelenleg a cég elmondása alapján a kilencedik legnagyob gumiabrocs gyártó a világon. Többek között Ázsiában, Európában, észak- és dél-Amerikában is működik üzeme, termékeit a világ 180 országában lehet beszerezni, összesen több mint 22.000 ember foglalkoztatásával. A márka mögött a világ legnagyobb gumiabroncs gyára, a Cheng Shin Tire áll, mely a saját márkáin (Maxxis, CST) kívül több nagy márkának is termel.

Gyári felszerelésként olyan autógyárak választják a Maxxis-t, mint a Cadillac, a Mazda, a Honda, a Toyota és a Volvo.

A sportban világszerte szponzorál csapatokat és sportolókat. Híresebbek közülük a Premiel League-ben szereplő Liverpool futball csapat, illetve az amerikai baseball ligából a New York Yankess, vagy a Los Angeles Dodgers.

Válogasson Maxxis márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább