• Carimpex Gumi Webáruház

KUMHO TIRE

A dél-koreai Kumho 1960 óta gyárt minőségi gumiabroncsokat. Eredetileg Samyang Tire néven alapították, mai nevét 1977-ben kapta. Koreai nyelven a Kumho jelentése: "világos tó".

A kimagasló minőség mellett mindig is azt tartották a szemük előtt, hogy a termékeik a szélesebb közönség számára is elérhető legyen. Termékeinél kiváló az ár-érték arány. A minőséget jelzi, hogy elég sűrűn elnyerik a híres Red Dot Award-ot. A többi gumiabroncs gyártóvállalathoz képest nem csak személygépjárművekre, városi terepjárókra, tehergépjárművekre, versenyautókra és mezőgazdasági gépekre, hanem repülőgépekre is gyárt gumikat. 

A teljesség igénye nélkül már több olyan autógyártó is választott már a Kumho gumiabroncsokat az autóira, mint a Volkswagen, Mercedes-Benz és a Ford. 

Válogasson Kumho márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább