• Carimpex Gumi Webáruház

HANKOOK

A Hankook-ot 1941-ben alapították Dél-Koreában, Szöul-ban, ahol a mai napig is található a központja. Mai nevét csak 1968-ban vette fel. Jelenleg az egyik legmeghatározóbb, és hetedik legnagyobb gumigyártó a világon.

Rendkívül széles termékpalettával rendelkezik. Nem csak személygépjárművekre gyárt gumiabroncsot, hanem SUV-okhoz és kistehergépjárművekre egyaránt. És nem csak gumiabroncsokat készít, hanem féktárcsákat, akkumulátorokat és alufelniket is. Kiemelt partnere több nagy gépjármű gyártó is, mint például a teljesség igénye nélkül a Toyota Motor Corporation, Ford Motor Company, Hyundai Motor Company, a General Motor Trucks vagy a International Truck and Engine Corporation.

A motorsportban is kamatoztatja technikai fejlettségét, jelenleg a Német Túraautó Bajnokság (DTM) egyedüli hivatalos beszállítója. A Forma 1-ben is szerettek volna részt venni a 2020-as szezontól, a gumiabroncsukat ki is fejlesztették, de a tendert az ott megszokott gyártó nyerte meg, mivel a folytonsságot tartották az egyik legmeghatározóbb szempontnak a döntéshozók

A különböző gumiabroncs teszteken (Auto Bild, ADAC, AMS), abroncsai nagyrészt kiváló és kiemelkedő minősítésben részesülnek. A Hankook kiváló választás azok számára, akik közép-felső árkategóriában keresik új, megbízható és biztonságos gumiabroncsaikat. 

Jelenleg 5 országban van gumigyártó üzeme, köztük van Magyarország is, Rácalmással.

Válogasson Hankook márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább