• Carimpex Gumi Webáruház

FORTUNE

A Fortune, mint márka, Kína 500 legértékesebb brandje között tartják számon. A gazdaságos kategóriájú Fortune márka mögött a Prinx Chengshen kínai óriásvállalat áll, ami mások mellett olyan márkákat is gyárt, mint a Prinx Tires, a Chengshan Tires vagy az Austone Tires. A Fortune-t a Prinx Chengshen és a nagy múltú amerikai Cooper vállalat közösen hozta létre 2006-ban. Ez a társulás nem sokáig tartott, a kinaiak függetlenedtek, az amerikaiak többé nem voltak tulajdonosok.

Világszerte is méltán népszerű, kedvező árú gumiabroncsainak és azok minőségének köszönhetően. Körülbelül 30 autómárka választja gumiabroncsait a járműveire gyári felszerelésként, mint például az Isuzu is. Jobban ismert a neve a kamion, teherautó és busz abroncsok között, de már személyautó és 4x4 gumikat is gyártanak.

A kínai Super Truck versenysorozatnak már egymást követő ötödik éve a hivatalos beszállítója. A magyar piacon 2017 óta érhető el, miután a terjeszkedés nevében nyitottak az új piacok felé.

Válogasson Fortune márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább