• Carimpex Gumi Webáruház

FORTUNE

A Fortune, mint márka, Kína 500 legértékesebb brandje között tartják számon. A gazdaságos kategóriájú Fortune márka mögött a Prinx Chengshen kínai óriásvállalat áll, ami mások mellett olyan márkákat is gyárt, mint a Prinx Tires, a Chengshan Tires vagy az Austone Tires. A Fortune-t a Prinx Chengshen és a nagy múltú amerikai Cooper vállalat közösen hozta létre 2006-ban. Ez a társulás nem sokáig tartott, a kinaiak függetlenedtek, az amerikaiak többé nem voltak tulajdonosok.

Világszerte is méltán népszerű, kedvező árú gumiabroncsainak és azok minőségének köszönhetően. Körülbelül 30 autómárka választja gumiabroncsait a járműveire gyári felszerelésként, mint például az Isuzu is. Jobban ismert a neve a kamion, teherautó és busz abroncsok között, de már személyautó és 4x4 gumikat is gyártanak.

A kínai Super Truck versenysorozatnak már egymást követő ötödik éve a hivatalos beszállítója. A magyar piacon 2017 óta érhető el, miután a terjeszkedés nevében nyitottak az új piacok felé.

Válogasson Fortune márkájú gumiabroncsok közül

Fortune FSR401 XL Négyévszakos gumi

Fortune FSR401 XL

28.494 Ft / db Részletek
Fortune FSR902 Téli gumi

Fortune FSR902

25.870 Ft / db Részletek
Fortune FSR302 Nyári gumi

Fortune FSR302

45.588 Ft / db Részletek
Fortune FSR401 Négyévszakos gumi

Fortune FSR401

22.932 Ft / db Részletek
Fortune FSR302 Nyári gumi

Fortune FSR302

44.713 Ft / db Részletek
Fortune FSR901 XL Téli gumi

Fortune FSR901 XL

62.111 Ft / db Részletek

Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább