• Carimpex Gumi Webáruház

FALKEN TYRES

Precizitás és folyamatos fejlődés jellemzi az 1983-ban létrehozott Falken gumiabroncs márkát, ami az elmúlt évtizedekben meghóditotta az egész világot. Japánból indultak, 5 éven belül már Észak-Amerikában és Európában is jelen voltak. Világszerte a 3 nagyobb központja van, egy az Egyesült Államokban Kaliforniában, Németországban Offenbach-ban, a főhadiszállása pedig a Japánban lévő Kobé-ban.

A Falken az ADAC és az Auto Bild gumi tesztjein is jó eredményeket szokott elérni, rendre meglepve ezzel a nála jóval drágább prémium gyártókat.

Gumiabroncsuk tökéletes alternatíva azok számára, akik sokallják a prémium kategória árszabását, de jó minőségű termékkel akarják felszerelni gépjárművüket. Minden jármű típsura gyártanak gumiabroncsot, legyen az személyautó, repjáró, SUV vagy teherauó. Egyre több gyártó választja a Falken abroncsait, mint a Nissan és a Mazda,de nem csak ázsiai gyártók, hanem a Chrysler és a Volkswagen is.

Válogasson Falken márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább