• Carimpex Gumi Webáruház

DUNLOP

A Dunlop a világ egyik vezető gyártója, fejlesztője és értékesítője a motorkerékpár, személyautó, és teherabroncsoknak. A Dunlop kitűnő hírnévnek örvend a nagy teljesítményű autók és a morotkerékpár tulajdonosok körében.

A légtömlős gumiabroncs skót feltalálója, John Boyd Dunlop által alapított vállalat 1889-ben, az angliai Birminghamban. Jelenleg a Goodyear vállalatcsoportjához tartozik. A Dunlop a világ egyik legjelentősebb nagy teljesítményű (HP és UHP) gumiabroncs gyártója, termékeit szinte az összes autógyár kínálja gépjárműihez gyárilag.

A motorsportokban eltölték éveinek köszönhetően rengeteg tapasztalatra tettek szert a sport gumik gyártásában, amiket a közuti fejlesztésekben is tudnak kamatoztatni. Ennek köszönhetően olyan abroncsokat gyártanak amikkel a élmény a vezetés. 

Válogasson Dunlop márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább