• Carimpex Gumi Webáruház

CONTINENTAL

A világon az egyik legrégebb óta jelenlévő gumiabroncs gyártó vállalat a Continental. Németországban alapították 1871-ben. Jelenleg a központja Hannover-ben található. A negyedik legnagyobb gumiabroncs gyártó, a 2019-es adatok szerint nem kevesebb, mint 244,582 alkalmazottat foglalkoztat.

A Continental hoszzú történelmét a magas minőség és a folyamatos fejlődés jellemzi, ezeknek köszönhetően képesek prémium gumiabroncsokat gyártani. Ők voltak az elsők, akik kifejlesztették és kereskedelmi forgalomba hozták a téli gumit 1952-ben. A Continental egyik fő szakterülete az üzemanyag-fogyasztás csökkentése. Technológiai vezető szerepét a hatékonyabb üzemanyag-befecskendező rendszerek használatának, a csökkentett gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncsok gyártásának és a hibrid hajtási rendszerek alkalmazásának köszönheti. Tehát nem meglepő, hogy a neves gumiabroncs teszteken is kiváló eredményeket szoktak elérni.

A Continental gumiabroncsai autókra, motorra, és kerékpárra világszerte elérhetőek. A cég más márkaneveken is gyárt és forgalmaz termékeket más árkategóriába (pld. General, Euzkadi, Uniroyal, Barum). A Continental vásárlói közé tartozik minden jelentős autó-, teherautó- és buszgyártó cég, mint például a VW, a Daimler, a Ford, a Volvo, az Iveco, a BMW, a GM, a Toyota, a Honda, a Renault, a Porsche és a PSA konszern.

Magyarországon nem csupán értékesít, hanem hat gyárral és egy gumiabroncs kereskedelmi központtal van jelen. Magyarországi munkavállalóinak száma közel 6000 fő. 

Válogasson Continental márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább