• Carimpex Gumi Webáruház

BRIDGESTONE

A Bridgestone a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata, és ennek köszönhetően a legismertebb autógumi márka is. A japán gumigyártó kemény munkával és folyamatos innovációval érte el az 1931-es alapítása óta eltelt közel 90 év alatt, hogy 2017-re minden más gumimárkát maga mögé utasított.

A legmagasabb minőségi követelményeknek való megfelelés hosszú évek óta kiemelkedően fontos szempont a Bridgestone-nál. A márka a Forma-1-ben is sokáig meghatározó szereplő volt, 1976 és 2010 között 121 győzelmet köszönhettek a csapatok a Bridgestone gumikna, ezzel pedig a második legsikeresebb beszállítót tisztelhetjük a Bridgestone-ban. A Bridgestone világszerte 24 országban gyártja a gumiabroncsait, a 181 gyár közül 2008 óta Magyarországon is találunk egy személyautó-abroncs gyárat. Felsorolni is nehéz lenne, hogy az elmúlt években hány nagy múltú autógyártó választott legújabb modelljeinek első szereléséül Bridgestone gumikat. Csak 2018 első felében a Ferrari, a Porsche, a Mercedes, az Audi, vagy például a BMW szakemberei tették le a voksukat a Bridgestone mellett.

Válogasson Bridgestone márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább