• Carimpex Gumi Webáruház

BARUM

A legimertebb cseh gumigyártó, a Barum. A vállalat nem csak Európa-szerte értékesít, 2017-ben nyitottak a Közel-Kelet felé. A nemzetközi sikerig hosszú út vezetett.

Története a Bata cipőgyártó vállalattal kezdődött. A cég a saját szállítmányozási költségeinek csökkentése érdekében kezdett el saját magának gumikat gyártani. 1948-ben Csehszlovákiában a három legnagyob gumigyártó vállalatot összevonták, így jött létre a Barum. 1993-ban a német Continental csoport tagja lett, ekkor a hivatalos cégneve is megváltozott Barum Continental-ra.

A Barum főként személyautó abroncsok gyártásával kezdte, de a későbbiekben nyitottak a haszongépjármű abroncsok előállítása felé is. A személyautó, SUV és a haszongépjármű gumik kínálatában megtalálható téli, nyári és négyévszakos fajta is.

Alapelvük a következő: minnél jobb minőséget kínálni gazdaságos áron. A minőségét jelzi, hogy a mérvadó gumiabroncs teszteken (pl. ADAC) jó eredményeket ér el.

Válogasson Barum márkájú gumiabroncsok közül


Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább