• Carimpex Gumi Webáruház

ADAC 2021 - NYÁRIGUMI-TESZT EREDMÉNY

ADAC 2021 - NYÁRIGUMI-TESZT EREDMÉNY

A Német autóklub idén 32 darab nyári gumit tesztelt le két különböző méretben. Idén a kisebbik tesztelt méret a 205/55 R16 volt, míg a másik választásuk a 225/50 R17-es méretre esett.

ADAC 2020 - TÉLIGUMI-TESZT EREDMÉNY

ADAC 2020 - TÉLIGUMI-TESZT EREDMÉNY

Az ADAC az idei téligumikból 28 külöböző darabot választott ki tesztelésre, két különböző méretben. A egyik választásuk a 205/55/R16-os méretre esett, amely többnyire a kompakt, illetve a közepeskategóriás autók kötelező kelléke, míg a másik tesztelt 235/55/R17-es gumiméret már a nagyautókon és a SUV-okon is jellemző.

A GUMIABRONCSOK HELYES TÁROLÁSA

A GUMIABRONCSOK HELYES TÁROLÁSA

Hogyan tároljuk a gumiabroncsokat profi módon? Egyesek gumihotelekben oldják meg az elhelyezésüket, mások otthon a garázsban. Elmondjuk, hogy mire kell odafigyelni közben!

ADAC 2020 - NYÁRIGUMI-TESZT EREDMÉNY

ADAC 2020 - NYÁRIGUMI-TESZT EREDMÉNY

Az ADAC idén összesen 28 gumiabroncs garnitúrát tesztelt le. Idei választásuk a 225/40 R18 méretre esett a személyautók között, míg a tavalyi kisteherautó abroncsok után, idén a szabadidő-autó méretek közül választották ki a 235/55 R17-est. Vajon megéri a prémium márkák felára?

Carimpex Cégcsoport

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljeskörű javítását és alkatrész ellátását. Autókölcsönzőnkben kimagasló minőségű gépjárműveket kölcsönözhet. Gumiszervizünk pedig felszereli Önnek a webáruházban megvásárolt gumiabroncsokat.

Carimpex Gumiszerviz

Jelentkezzen be időszakos gumicserére telefonon vagy online!

Tovább

Carimpex Autószerviz

Márkafüggetlen szakszerviz, teljeskörű javítás, alkatrészbeszerzés.

Tovább

Carimpex Motorcentrum

Prémium benzines és elektromos motorkerékpárok motorszalonunkból!

Tovább